Παναθηναϊκός - Ολεκσάντρια 0-0

Παναθηναϊκός - Ολεκσάντρια 0-0

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός - Ολεκσάντρια 0-0

bet365

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Ολεξάντρια. Ήταν ομάδα Ουζουνίδη, έδειξε περσινά καλά στοιχεία αλλά έδειξε και πως του λείπουν πολύ τα δημιουργικά "γρανάζια"! Θετικός ο Άλτμαν. ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΕ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε ενδεκάδα στην προπόνηση της Παρασκευής και στο φιλικό κόντρα στην Ολεξάντρια επέλεξε να αρχίσει το παιχνίδι με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Στιλ ήταν στην εστία. Αριστερό μπακ ο Χουλτ, δεξί ο Κουλιμπαλί και ο Κουτρουμπής με τον Ευαγγέλου στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ρέις με τον Κουρμπέλη στον άξονα της μεσίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Λουντ, δεξί ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή του 4-4-2 ο Άλτμαν με τον Πίσπα. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι «πράσινοι» έδειξαν αγωνιστική συνέχεια σε σχέση με το μισό της περυσινής χρονιάς που είχε στον πάγκο τον Έλληνα τεχνικό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μία ομάδα συμπαγής που δύσκολα «τρώει» φάσεις, μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να βγάλει συνδυασμούς, μία ομάδα που κυκλοφορεί καλά την μπάλα αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει τα απαραίτητα συστατικά στην δημιουργία για να... νοστιμεύσει την συνταγή.

Το «τριφύλλι» κόντρα στους πιο έτοιμους Ουκρανούς(ξεκινούν σε δέκα μέρες το πρωτάθλημα) ήταν ανταγωνιστικό και μάλιστα στο πρώτο μέρος είχε και τις μοναδικές καλές στιγμές με τα σουτ των Κουρμπέλη, του Άλτμαν και το εναέριο του Χατζηγιοβάνη. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4-4-1-1.

Ο Κολοβέτσιος αντικατέστησε τον Ευαγγέλου στο 46' ενώ στο 50' ο Ρινάλντι πήρε την θέση του Άλτμαν. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Ουζουνίδης έκανε πολλές μαζεμένες αλλαγές. Βέμερ, Τελάντερ, Στάϊκος, Δώνης, Ζέκα, Μπουζούκης, Κότσαρης πάτησαν χορτάρι. Στο 74' ο Ευαγγέλου ξαναμπήκε στο ματς αντί του Χουλτ ενώ ο Εμαννουηλίδης άλλαξε τον Χατζηγιοβάνη. Μετά τις πολλές αλλαγές ο Παναθηναϊκός έχασε τον ρυθμό του αλλά με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία των Ουκρανών στο 85' δεν απειλήθηκε καθόλου.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

*Ο Παναθηναϊκός από την μέρα που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι ομάδα. Αυτή η συνέχεια από πέρυσι, φάνηκε και στο πρώτο φετινό φιλικό. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν αρκετοί «σφιχτοί», είχαν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και δεν απειλήθηκαν από την Ολεξάντρια. Κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα μέχρι το επιθετικό τρίτο.

*Το δεύτερο ημίχρονο του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο μικρός ήταν πολύ καλός από δεξιά στην επανάληψη, δημιούργησε ρήγματα και ήταν ο πρωταγωνιστής στην μοναδική καλή στιγμή με τον ωραίο συνδυασμό με τον Πίσπα. Θα μπορούσε να τελειώσει την φάση μόνος του αντί να πασάρει και να δώσει την ευκαιρία στους Ουκρανούς να κόψουν.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

*Δεν... ανακαλύπτουμε την Αμερική, είναι γνωστό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού μετά την φυγή των πιο σημαντικών δημιουργικών ποδοσφαιριστών παικτών της περασμένης χρονιάς. Μπεργκ, Κλωναρίδης, Εμποκού, Λέτο δεν μένουν πια εδώ και το «τριφύλλι» δεν έχει καλύψει τα κενά. Ο Παναθηναϊκός είχε θέμα στο επιθετικό τρίτο, του έλειψε η έμπνευση και η σωστή τελική πάσα αλλά αυτά είναι πράγματα που αναμένεται να λυθούν όταν ο Ουζουνίδης έχει στα χέρια του τα κατάλληλα «εργαλεία».

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Όμρι Άλτμαν: Ο διεθνής άσος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης σε έναν πιο περιφερειακό ρόλο και ήταν θετικός. Κρατούσε σωστά την μπάλα με πλάτη δίνοντας χρόνο στους συμπαίκτες του να ανέβουν, είχε δύο-τρεις δημιουργικές εμπνεύσεις που δεν αξιοποιήθηκαν ενώ στο 17' απείλησε την εστία των Ουκρανών. Έδειξε καλά στοιχεία αλλά θα χρειαστούμε μεγαλύτερο δείγμα για να κρίνουμε με μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Τόσο ως στόπερ όσο ως αριστερός μπακ ήταν σταθερότατος, σοβαρός και άρτιος τακτικά. Είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει, δεν χρειαζόταν το φιλικό με τους Ουκρανούς.

Χρήστος Δώνης: Μπήκε στο 60', αγωνίστηκε στο πλευρό του Ζέκα. Είχε κάποιες καλές μεταβιβάσεις, βοήθησε ανασταλτικά και σε γενικές γραμμές ήταν καλός στο μισάωρο που έπαιξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα