«Παλεύει» για Καμπέθας ο Παναθηναϊκός (vids)

Gazzetta team
«Παλεύει» για Καμπέθας ο Παναθηναϊκός (vids)

bet365

Σε επαφές με την Αταλάντα για τον δανεισμό του 20χρονου μέσου Μπράιαν Καμπέθας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Η μη ανανέωση του δανεισμού του Πολ Ζοσέ Εμποκού, η αποχώρηση του Μπουμάλ, αλλά και η επικείμενη αποχώρηση του Βλαχοδήμου αφήνουν ένα μεγάλο κενό στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Αυτό, οι «πράσινοι» ευελπιστούν να το καλύψουν με τον Μπράιαν Καμπέθας και ακόμη έναν παίκτη.

Το τελευταίο διάστημα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι σε ανοιχτή γραμμή με Ιταλία, προσπαθώντας να έρθουν σε συμφωνία με την Αταλάντα για την απόκτηση του 20χρονου από το Εκουαδόρ με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ααλεσουντ – Μόλντε (21+).


Ο διεθνής άσος είχε μετακομίσει από την Ιντιπεντιέντε της πατρίδας του στην γειτονική χώρα πέρυσι το καλοκαίρι έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων, όμως αν και συμπεριλήφθηκε 14 φορές στην αποστολή, έγραψε μόλις μία συμμετοχή στο ισόπαλο 1-1 με την Ρόμα στο «Ολίμπικο», όπου αγωνίστηκε στα τελευταία 22 λεπτά.

Με την Εθνική Ανδρών του Ισημερινού έχει μία συμμετοχή, τον Φεβρουάριο στο φιλικό με τις Ονδούρες, ενώ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 είχε 9 συμμετοχές και 5 γκολ.


Έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2021, η Αταλάντα δεν συζητά την πώλησή του, απλά τον δανεισμό του, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να... ψηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλο βαθμό στην Serie A, καθώς οι «Μπεργκαμάσκι» πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Αν απαντήσουν θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, τότε ο 20χρονος θα έρθει αμέσως στην Ελλάδα, θα περάσει από ιατρικά και θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα