Στο... κάδρο Γιόχανσον και Τσοπ!

Στο... κάδρο Γιόχανσον και Τσοπ!

Νίκος Αθανασίου
Στο... κάδρο Γιόχανσον και Τσοπ!

bet365

Ο Αμερικανός Άαρον Γιόχανσον της Βέρντερ Βρέμης και ο Κροάτης Ντούγιε Τσοπ της Κάλιαρι αποτελούν δύο περιπτώσεις στράικερ που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την αναπλήρωση του κενού του Μάρκους Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε, το gazzetta.gr παλεύει για την απόκτηση του διεθνή Βραζιλιάνου, Λουτσιάνο από την Κορίνθιανς, ώστε να καλύψει την βασική θέση του περιφερειακού επιθετικού. Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν παράλληλες επαφές για να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το μεγάλο κενό που άφησε η φυγή του Μάρκους Μπεργκ. Ο Τούρκος, Έρντιντς είναι μια περίπτωση που απασχολεί αλλά πολύ δύσκολα θα προχωρήσει, ο Σέρβος Νίκολα Στογίλκοβιτς αρέσει πάντα το «τριφύλλι» που το συζητά με την Μπράγκα για τον δανεισμό του αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φουνταριστών» που έχουν πέσει στο τραπέζι, αρέσουν και έχουν συζητηθεί στο «πράσινο στρατόπεδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη αφορά τον 27χρονο Άαρον Γιόχανσον της Βέρντερ Βρέμης και η δεύτερη τον Ντούγιε Τσοπ που ανήκει στην Κάλιαρι και το όνομά του αυτό το καλοκαίρι έχει απασχολήσει τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό. Ο Γιόχανσον είναι Ισλανδός με αμερικανικό διαβατήριο και έχει 19 συμμετοχές και 7 γκολ με την φανέλα των ΗΠΑ. Την διετία 2013-2015 έκανε το... μπαμ με την φανέλα της ΑΖ στο ολλανδικό πρωτάθλημα σκοράροντας 29 γκολ σε 58 παιχνίδια! Το καλοκαίρι του 2015 η Βέρντερ δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά του αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να προσφέρει την πρώτη χρονιά. Την δεύτερη δεν έπεισε την τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με τους Γερμανούς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η δεύτερη αφορά τον επίσης 27χρονο διεθνή Κροάτη, Ντούγε Τσοπ. Ο Τσοπ ανήκει στην Κάλιαρι και τις τελευταίες δύο χρονιές έχει αγωνιστεί δανεικός στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αρχικά στην Μάλαγα και πέρυσι στην Χιχόν που υποβιβάστηκε. Είχε «γεμάτες» χρονιές και 16 τέρματα την διετία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στην Κάλιαρι που δεν τον υπολογίζει ενώ έχει δέκα συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του και δύο γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα