Τελική ευθεία για τρεις, στο... βάθος 2ος φορ

Τελική ευθεία για τρεις, στο... βάθος 2ος φορ

Τελική ευθεία για τρεις, στο... βάθος 2ος φορ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ως επόμενες προτεραιότητές του τον Ζιλέ και τον στόπερ και ενώ παραμένει στο πλάνο του η ενίσχυση με έναν ακόμα φορ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου των Πειραιωτών. Μετά την άφιξη του Μεχντί Καρσελά, που θα κλείσει και τυπικά την Παρασκευή για να ανακοινωθεί μετά από τον Ολυμπιακό για - όπως όλα δείχνουν - τριετές συμβόλαιο με εξαιρετικές ετήσιες απολαβές (σ.σ. πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ) έρχονται και οι επόμενες νέες προσθήκες. Σειρά παίρνει ο πολύπειρος μέσος Ζιλέ, που είναι κυρίως εξάρι αλλά μπορεί να παίξει και έξω δεξιά στην πλευρά.
Εκτός από τον έμπειρο Βέλγο άσο της Ναντ, του οποίου η υπόθεση δείχνει να έχει μπει σε καλό δρόμο, υπάρχουν οι δύο επιλογές για την άμυνα που έχουν ξεχωρίσει. Δύο Σέρβων, του 27χρονου Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης (σ.σ. που είχε προχωρήσει πολύ η υπόθεσή του ωστόσο δεν έκλεισε οριστικά) και του συμπατριώτη του και 29χρονου διεθνή της Κόνιασπορ, Γιάγκος Βούκοβιτς. Ένα μέτωπο που θα ξεκαθαριστεί λίαν συντόμως. Τέλος υπάρχει και το ανοιχτό θέμα του 2ου φορ που μπορεί να πάρει όπως λίγο παραπάνω χρόνο. Οι Ιταλοί επιμένουν ακόμα για τον Τζόρτζεβιτς και τον στέλνουν Λιμάνι αλλά από τον Ολυμπιακό δεν εκφράζεται και δεν υπάρχει τέτοια σιγουριά. Το βέβαιο είναι πως το θέμα Ζιλέ και στόπερ θα κλείσουν άμεσα και ενώ μένει να φανεί το τι θα γίνει και με το οκτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα