Ανακοίνωσε δύο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε δύο η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε δύο η ΑΕΛ

bet365

Η Λάρισα επισημοποίησε την απόκτηση του στόπερ Ζίζιτς και παράλληλα έκανε γνωστό πως έφερε και τον φορ Κριζμάν

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μεγαλώνει η κροατική παροικία στην Λάρισα, καθώς οι «βυσσινί» εκτός του Νίκολα Ζίζιτς προχώρησαν στην απόκτηση και του Σάντι Κριζμάν. Ο 28χρονος Κροάτης φορ έπαιζε πέρσι στην Κόπερ (13/4), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ζελέζνιτσαρ (11/4), Σλάβεν Μπέλουπο (19/3), Ιστρα (55/17), Ριέκα (76/9) και Κάρλοβατς (24/15). Το 2014 δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό όταν και έπαιξε στην Κορέα με την Ζεονάν Ντράγκονς (8/0) και πλέον θα είναι κάτοικος κάμπου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στη Λάρισα συνοδευόμενοι από τους εκπροσώπους τους βρίσκονται από χτες αργά το βράδυ ο κροάτης στόπερ Nikola Zizic και ο κροάτης σεντερ φόρ Sandi Krizman.
Οι δύο ποδοσφαιριστές από το πρωί υποβάλλονται από το ιατρικό τιμ της ομάδας, και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Μπασδέκη και Ζαχαρή, σε λεπτομερείς εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, θα παρουσιαστούν το απόγευμα μαζί με τους υπολοίπους νεοαποκτηθέντες από την ΠΑΕ ΑΕΛ, στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στις 18:00 για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA και στις 18:45 στην ανοιχτή σε όλους προπόνηση της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα