Η επίσημη «πρώτη» του Παναιτωλικού (pics)

Η επίσημη «πρώτη» του Παναιτωλικού (pics)

bet365

Οι φίλοι των «κυανοκίτρινων» είδαν από κοντά τους παλιούς αλλά και νέους παίκτες της ομάδας
«Γεύση» από τον Παναιτωλικό της νέας σεζόν πήραν σήμερα οι φίλοι του, καθώς έγινε η πρώτη ανοικτή προπόνηση της σεζόν. Περίπου 800 φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τόσο τους περσινούς αλλά και καινούργιους παίκτες της ομάδας, όσο και τον Μάκη Χάβο.
Στην αρχή την εμφάνισή τους στο γήπεδο έκαναν εκείνοι που συνεχίζουν από την περασμένη σεζόν και πιο συγκεκριμένα οι Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Πάουλο, Μπράβο, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Βασιλούδης, Βακράκος, Γιαννιώτης, Μαλής, Μιχάι. Μετά οι νεαροί Κουσιάδης, Σταματόπουλος. Παρράς, Νταλακούρας και Γκασούκας που προέρχονται από την Κ20 και θα κάνουν προπονήσεις με τους «μεγάλους» και ύστερα οι «νέοι» Τσέναμο, Μαρινάκης, Ντίας, Σελεμανί, Μπεχαράνο αλλά και ο Μασουρέκ που θα ανακοινωθεί αύριο. Μάλιστα οι τελευταίες εξελίξεις με την απόκτηση των Ντίας, Μασουρέκ, ουσιαστικά «απέκλεισαν» το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρέι, άρα και ο Ισπανός θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα