Νταμπίζας: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση»

Νταμπίζας: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση»

Νίκος Αθανασίου
Νταμπίζας: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση»

bet365

Με ένα μήνυμά του στα social media, ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε τι ισχύει σχετικά με την φημολογούμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από την θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, το όνομα του Νίκου Νταμπίζα έπαιζε μεταξύ των υποψήφιων αντικαταστατών.

Μάλιστα υπήρξαν και κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν οτι πραγματοποιήθηκε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, όπου ο παλαίμαχος άσος ζήτησε εγγυήσεις για τις πληρωμές, προκειμένου να πει το «ναι».

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Κάτι όμως που ο ίδιος διέψευσε με μήνυμά του στα social media: «Με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές του γραπτού και του ηλεκτρονικού Τύπου, όπου με αφορούν άμεσα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για πιθανή ενασχόλησή μου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πόσω μάλλον να ζητάω διαβεβαιώσεις για εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα