Με το «μάτι» του Μαντόνι και την προτροπή του Μπράβο (pic)

Με το «μάτι» του Μαντόνι και την προτροπή του Μπράβο (pic)

bet365

Ο Μασουρέκ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού και το gazzetta.gr που τον «υποδέχθηκε» στο αεροδρόμιο των Σπάτων μεταφέρει άγνωστες πτυχές της ζωής του «μικρού μάγου»!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Καθ' οδόν για το Αγρίνιο βρίσκεται ο Φράνκο Μασουρέκ, ο οποίος αναμένεται να γίνει η 4η καλοκαιρινή προσθήκη του Παναιτωλικού μετά τους Μαρινάκη, Τσέναμο και Ντίας. Το gazzetta.gr εντόπισε τον νεαρό Αργεντινό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκείνος χαμογελαστός μας παρέπεμψε για δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τα «καναρίνια». Κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την άφιξή του στην πόλη, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και στην απογευματινή ανοικτή προπόνηση.

Ποιος όμως είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός; Αν και πρώιμο, μπορεί να χαρακτηριστεί «μικρός μάγος», με βάσει βέβαια τα όσα συλλέξαμε για εκείνον. Γεννημένος στη μικρή πόλη Μισιόνες της χώρας του με μόνιμους κατοίκους που δεν ξεπερνούν τις 18.0000, μόλις περπάτησε... ζήτησε μία μπάλα. Ξεκίνησε από την τοπική Κρουσέρο Ντελ Νόρτε και αμέσως ξεχώρισε. Επαιζε τόσο πίσω από τον φορ όσο στα άκρα και στα 18 του χρόνια τον εντόπισε ο Ράμον Μαντόνι. Ποιός είναι ο Μαντόνι; Πρόκειται για τον αρχισκάουτερ της Μπόκα, που μεταξύ άλλων έχει «βρει» τον Τέβεζ και τα περισσότερα «αστέρια» του συλλόγου. Το έμπειρο μάτι του ξεχώρισε τον μικρό που έκανε παπάδες και μόλις ο Κάρλος Μπιάνκι τον τσέκαρε εν δράση, είπε δημόσια για εκείνον. «Σε 4-4-2 πίσω από τον σέντερ φορ ή στα άκρα θα είναι εξαιρετικός».
Ο καιρός κύλησε και μετά την Μπόκα συνέχισε με «γεμάτες» σεζόν στην Ολμέδο του Εκουαδόρ, στην Ολ Μπόις της χώρας του και πέρσι «μοίρασε» την χρονιά σε συνολικά σε Κολόν και Παλεστίνο της Χιλής.Πίσω όμως στο «Μπομπονέρα» δημιουργήθηκε μία φιλία που θα κρατήσει χρόνια. Ο Μασουρέκ έγινε κολλητός με τον Φεντερίκο Μπράβο και μπορεί το 2014 οι δρόμοι τους να χώρισαν ποδοσφαιρικά, αλλά σε προσωπικό επίπεδο όχι απλά διατήρησαν επαφή, αλλά έγιναν και κολλητοί. Συνομήλικοι (93αρηδες και οι δύο), μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και ο Μπράβο... έβαλε το χεράκι του ώστε ο Μασουρέκ να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στα μέρη μας. Του είπε τα καλύτερα και το deal έγινε.
Ετσι λοιπόν μπαίνει στην ποδοσφαιρική μας ζωή ένας βραχύσωμος νεαρός, αλλά όσο μπόι του λείπει (1.66), τόσα καντάρια μπάλα φαίνεται ότι ξέρει. Πίσω στην πατρίδα τον φωνάζουν «Κασίτο» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «μικροκαμωμένος», αλλά μέσα στο γήπεδο δείχνει «μικρός διάολος». Αλλωστε με είδωλο τον Πάμπλο Αϊμάρ, δεν μπορούσε παρά να βαδίσει στα χνάρια του συμπατριώτη του. Ιδια κοψιά και στυλ έχουν.
Τώρα λοιπόν θα βρει και πάλι στο Αγρίνιο τον φίλο του και ο μύθος λέει πως θα «λιώσουν» στο playstation. Τα υπόλοιπα... στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα