Οι... δεύτερες εξετάσεις του Χάσι

Οι... δεύτερες εξετάσεις του Χάσι

Οι... δεύτερες εξετάσεις του Χάσι

bet365

Ο Χάσι θα καταλήξει για τα τελικά του... κοψίματα για το ρόστερ στο Βέλγιο. Στο μικροσκόπιο παίκτες όπως οι Μπεν, Ελιουνούσι αλλά και Πάρντο. Ο Σισέ... κέρδισε Ρισβάνη.

Από τους 26 της αποστολής του Βελγίου (σ.σ. όπου θα προλάβουν να μπουν και νέες προσθήκες) στο... μικροσκόπιο του Χάσι για... εξετάσεις μπαίνουν κυρίως οι Πάρντο, Ελιουνούσι και Μπεν.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα δώσουν την... μάχη τους για το ρόστερ, όπως ακόμα και ο Ντε Λα Μπέγια. Παράλληλα από το α' στάδιο κερδισμένοι για τα καλά βγήκαν οι Σισέ (σ.σ. που... νίκησε τον Ρισβάνη), Νικολάου (σ.σ. που άφησε εύκολα... off τον Βιάνα), Σιώπης και Ζντιέλαρ (που βρήκαν προς το παρόν θέσεις για το ρόστερ) και προφανέστατα οι Ρομαό, Κούτρης και Ανδρούτσος. Από το β' στάδιο είναι σαφές ότι θα προκύψουν και νέα... κοψίματα για την τελική πια μορφή του ρόστερ του Ολυμπιακού. Για τον Ανσαριφάρντ και το θέμα φορ διαβάστε εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα