«Κομμένοι» οι Ρισβάνης, Γιαννιώτας και Βέργος!

«Κομμένοι» οι Ρισβάνης, Γιαννιώτας και Βέργος!

«Κομμένοι» οι Ρισβάνης, Γιαννιώτας και Βέργος!

bet365

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Τετάρτη για Βέλγιο και έχουν ξανά ενδιαφέρον οι «κομμένοι». Κόπηκαν μεταξύ άλλων οι Ρισβάνης, Γιαννιώτας και Κασάμι. Off ξανά ο... φευγάτος Ντα Κόστα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και ο Χάσι πήρε τις αποφάσεις του για το Βέλγιο. Η προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Γκενκ του Βελγίου, έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, το απόγευμα της Τρίτης. Μοναδικοί απόντες, από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ήταν οι Φιγκέϊρας (σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό) και Γιαννιώτης (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα), οι οποίοι προληπτικά έμειναν εκτός και έκαναν ατομικό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Εκτός μένουν οι Βέργος, Ρισβάνης, Βιάνα, Κασάμι, Γιαννιώτας, Μπουχαλάκης και οι μικροί που ήταν στο α' στάδιο στην Αυστρία. Αναλυτικά οι 26: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδας, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΠΟΥ... ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ
Ούτε στο α' στάδιο ήταν και ούτε και στο β' θα είναι. Ουδεμία έκπληξη. Ο Ντα Κόστα παραμένει... φευγάτος και τέθηκε εκ νέου εκτός των πλάνων του τεχνικού team. Ο διεθνής Μαροκινός σέντερ μπακ συνεχίζει να είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει στην Τουρκία.
- Ο Εμάνουελ Εμενίκε θα ενσωματωθεί με την ομάδα μόλις ολοκληρώσει και τυπικά πια την μετακίνησή του, όπως και ο Καρσελά ή η όποια άλλη προσθήκη γίνει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα