ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στα ερυθρόλευκα και ο Καρσελά

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στα ερυθρόλευκα και ο Καρσελά

Αντώνης Σαούλης
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στα ερυθρόλευκα και ο Καρσελά

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Γρανάδα και ο Καρσελά θα είναι άμεσα στην Ελλάδα για το... τυπικό της υπόθεσης.

Ηταν μία υπόθεση που ο Ολυμπιακός την ήθελε πολύ. Και γι΄αυτό την πάλεψε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Εν τέλει ο Μεχντί Καρσελά θα είναι δικός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Γρανάδα αλλά κυρίως με τον παίκτη και ο 28χρονος εξτρέμ θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αλλωστε οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία εδώ και αρκετές μέρες όπως σας είχαμε ενημερώσει αλλά υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν και εν τέλει... λύθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να συμφωνεί με την Γρανάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή (έχει συμβόλαιο έως το 2020) με οψιόν αγοράς, αλλά δεν αποκλείεται εν τέλει να υπήρξε συμφωνία και για την αγορά του Καρσελά.

Πολύ ψηλά πάντως κυμάνθηκε το συμβόλαιο του 28χρονου Βέλγου. Κοντά στο εκατομμύριο θα πάρει ο Καρσελά (κατά μία πηγή κοντά στις 900.000 ευρώ) και θα φορέσει την ερυθρόλευκη για την επόμενη σεζόν.

Ακόμα μία μεταγραφική επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι γίνεται πραγματικότητα μιας και ο 28χρονος εξτρέμ θα κλείσει αμέσως μετά την μεταγραφή του Εμανουελ Εμενίκε. Ολες οι λεπτομέρειες έχουν φιξαριστεί και το μόνο που απομένει είναι να γνωστοποιηθεί το πότε θα είναι στην Ελλάδα (πιθανότατα αύριο) ο Μεχντί Καρσελά.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τους πρωταθλητές Ελλάδος μέσα σε λίγες ώρες και δεν αποκλείεται το... ντεμαράζ να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα