Το «αντίο» στον Παπαδόπουλο

Gazzetta team
Το «αντίο» στον Παπαδόπουλο

bet365

Ο Παναιτωλικός ευχαρίστησε τον έμπειρο φορ για την προσφορά του στα «καναρίνια»

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» ολοκληρώθηκε σήμερα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα συνέχιζε στον Παναιτωλικό και τα «καναρίνια» με μία ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον έμπειρο φορ για την προσφορά του στον σύλλογο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ολοκληρώνοντας τη συνεργασία μας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 που αγωνίζεται ακόμα, με πολύ μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό και ξένα πρωταθλήματα, βοήθησε σημαντικά τον Παναιτωλικό από τον Ιανουάριο που φόρεσε τη φανέλα του. Με τον επαγγελματισμό, την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους -ειδικά τους νεότερους- συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα