Τέλος οι Ματσούκας, Χριστοφιλέας από την Λαμία

Gazzetta team
Τέλος οι Ματσούκας, Χριστοφιλέας από την Λαμία

bet365

Παρελθόν αποτελούν από την Λαμία οι δύο ποδοσφαιριστές, μιας και δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους με τη νεοφώτιστη ομάδα.

Αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο στην προσπάθεια της Λαμίας ν' ανέβει κατηγορία. Τα κατάφεραν. Εξι μήνες μετά όμως δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την νεοφώτιστη ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Ο λόγος για τους Λευτέρη Ματσούκα και Τάσο Χριστοφιλέα. Ο πρώτος μάλιστα τόνισε ότι: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λαμίας, που ένιωσα ότι με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Από τη μεριά μου τα έδωσα όλα για τον στόχο της ομάδας. Ήταν ένα πολύ όμορφο εξάμηνο και εύχομαι στην ομάδα της Λαμίας να ζήσει το όνειρο της Super League όπως το έχουν φανταστεί οι φίλαθλοί της»

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα