Κοντά σε Ντίας ο Παναιτωλικός

Κοντά σε Ντίας ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Παναιτωλικός έχει σύμφωνα με πληροφορίες προχωρημένες επαφές με τον Ουρουγουανό εξτρέμ Xοσέ Λουίς Ντίαζ ο οποίος ενδέχεται αύριο (Τρίτη) να έρθει στην Ελλάδα.
Λάτιν χρώμα θα έχει και φέτος η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναιτωλικού, καθώς τα «καναρίνια» έχουν προχωρημένες επαφές με τον Χόρχε Λουίς Γκουτιέρεζ Ντίας και μάλιστα ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα έρθει στην Ελλάδα. Ο Ουρουγουανός εξτρέμ έλυσε πριν από μερικές ημέρες το συμβόλαιό του με την Σαραγόσα όπου ανήκε από το 2015, ενώ πέρσι ήταν δανεικός στην Ρόις της δεύτερης ισπανικής κατηγορίας (26/1).
Με μεγάλο του προσόν την ταχύτητά του, ο βραχύσωμος ακραίος (είναι 1.68), «έχτισε» το όνομά του στην Αλμπαθέτε, όπου την διετία 2013-2015 αγωνίστηκε σε 71 παιχνίδια και πέτυχε 11 γκολ.
Ο 29χρονος προβάλει την φανέλα των «κυανοκίτρινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα