«Ο Μπαλοτέλι της Κροατίας»

«Ο Μπαλοτέλι της Κροατίας»

«Ο Μπαλοτέλι της Κροατίας»

bet365

Μάρκο Λιβάια, το κακό παιδί της Κροατίας! Οι συμπατριώτες του περιμένουν την αναγέννησή του μέσα από την ΑΕΚ και ο δημοσιογράφος, Ντέγιαν Λόβριτς γράφει για τις τεράστιες δυνατότητες, αλλά και το... κακό μονοπάτι που ακολουθεί!

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ λάτρεψαν τον Σέρχιο Αραούχο, αυτό που θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις είναι για να συμβεί το ίδιο με εμένα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να κατακτήσω με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα, αλλά αυτό πάει για πιο πίσω» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάρκο Λιβάια κι εμφανίστηκε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία. Η μεταγραφή του στην Ενωση αποτέλεσε βασικό θέμα για τα ΜΜΕ της Κροατίας. Μπορεί οι σχέσεις του με τους συμπατριώτες να μην είναι στα… καλύτερα, αλλά αφιερώνουν συχνά – πυκνά κομμάτια! Ο Μάρκο Λιβάια έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας από τον Κ15 μέχρι την Κ21 με συνολικά 54 συμμετοχές και 24 γκολ, αλλά στόχος του είναι η Ανδρών! Είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά τις έχασε μέσα από τα χέρια του και ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός...

Ο αρθρογράφος της κορυφαίας ιστοσελίδας της Κροατίας «24 Sata», Ντέγιαν Λόβριτς, ακτινογραφεί για το gazzetta.gr το νέο απόκτημα της ΑΕΚ και ο τίτλος του «Ο Μπαλοτέλι της Κροατίας…» τα λέει όλα! «Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτης που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Πολύ δυνατός παίκτης από μικρή ηλικία και είχε προκληθεί σάλος από τη μετακίνησή του στη Χάιντουκ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ηταν τέτοιο το ταλέντο που έφερε τον… εμφύλιο και η μια ομάδα κατηγορούσε την άλλη. Ωστόσο, ο Μάρκο φρόντιζε να ακολουθεί τον… προβληματικό δρόμο και όχι αυτόν της επιτυχίας. Ηταν το κακό αγόρι της Κροατίας με τους μπελάδες να τον βρίσκουν. Τον αποκαλούμε και Μάριο Μπαλοτέλι!

Είναι 23 ετών και η ΑΕΚ είναι ο 8ος σταθμός στην καριέρα του. Εφτασε στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας, με τις περιπέτειες να τον συνοδεύουν και στην Ισπανία! Οι πληροφορίες τον θέλουν τσακωμένο με τον προπονητή του και τον Μάρκο να έχει σπάσει τα αποδυτήρια! Βέβαια, κανείς δε μπορεί να λησμονήσει πως σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα έδειξε το πόσο ταλαντούχος είναι. Ο παράξενος χαρακτήρας του στέρησε και μια θέση στην Εθνική Ανδρών, αφού όλοι τον χαρακτηρίζουν αιώνιο ταλέντο!

Δεν είναι υπερβολή, αλλά η τεχνική του κατάρτιση, η αντίληψη, αλλά και το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο είναι σημεία στα οποία υπερέχει έναντι των Μάντζουκιτς, Ολιτς. Όπως προανέφερα δεν είναι υπερβολή… Ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του απέχουν πολύ από τους δυο μεγάλους επιθετικούς. Η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο εργαλείο στη διάθεσή της, παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστέψτε με πως ο Λιβάια μπορεί να είναι οι καλύτερος επιθετικός. Αλλά μόνο αν το αποφασίσει ο ίδιος. Πιστέψτε με, κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα