Corriere della Sera: «Ο Αντόνιο στο ραντεβού του αδερφού του»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Στην Ιταλία όχι μόνο «προχωράνε» το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιταλού πορτιέρο στη Μίλαν, αλλά γράφουν πως θα είναι παρόν στις επαφές του Τζίτζιο με τους «ροσονέρι»
Σε «σήριαλ» έχει μετατραπεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του Τζίτζιο Ντοναρούμα με την Μίλαν, όπου καθημερινά σχεδόν στην Ιταλία αναφέρουν πως στο πλαίσιο του deal που θα γίνει, ο αδερφός του Αντόνιο θα επιστρέψει στους «ροσονέρι» ως δεύτερος γκολκίπερ. Η Corriere della Sera σήμερα... προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε, στο καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών που θα γίνει άμεσα, παρόντες θα είναι εκτός του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον νεαρό πορτιέρο, τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδερφός του που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης, με σκοπό και εκείνος να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Μίλαν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
