Τέλος κι επίσημα ο Πέκχαρτ

Τέλος κι επίσημα ο Πέκχαρτ

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος κι επίσημα ο Πέκχαρτ

bet365

Οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Τόμας Πέκχαρτ με την Ένωση να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

ΑΕΚ και Πέκχαρτ είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και την Δευτέρα ήρθε και η επιβεβαίωση με την «κτρινόμαυρη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον Τόμας Πέκχαρτ, ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του και ως εκ τούτου ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Τόμας Πέκχαρτ για την προσφορά και την αφοσίωση στην ομάδα μας στον ενάμιση χρόνο που παρέμεινε στις τάξεις της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνει για τη συνέχεια της επαγγελματικής του διαδρομής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα