Ουάρντα: «Έχω προτάσεις, θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Ουάρντα: «Έχω προτάσεις, θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Έχω προτάσεις, θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ένα θέμα το οποίο κακώς πήρε διαστάσεις ήταν αυτό της μη συμμετοχής του στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Αμρ Ουάρντα, μιλώντας και για τις κρούσεις που έχει δεχθεί.

Ο Αιγύπτιος άσος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, αυτό ήταν ένα φυσιολογικό γεγονός βάσει των συνθηκών, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

«Δεν γνωρίζω γιατί με κατηγορούν. Απλά ένα φυσιολογικό γεγονός έλαβε διαστάσεις και εγώ θέλω να φύγω. Αυτό έγινε» ανέφερε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, για να συμπληρώσει πως:

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χάκεν - Χάμαρμπι αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

«Δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως, αυτό που έχει γίνει, είναι ότι έχω δεχθεί δύο προτάσεις. Μια από την Γκρασχόπερς της Ελβετίας και άλλη μια από βελγική ομάδα. Είπα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θέλω να φύγω με μεταγραφή αλλά το αρνήθηκαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα