Θέλει Ζάιρο, δεν ενδιαφέρεται για Ουάρντα ο ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Θέλει Ζάιρο, δεν ενδιαφέρεται για Ουάρντα ο ΠΑΣ

bet365

Οι προσπάθειες ενίσχυσης στον ΠΑΣ συνεχίζονται με τους Ηπειρώτες να επιθυμούν την παραμονή του Ζάιρο, ενώ για τον Ουάρντα που παραχωρείται δανεικός από τον ΠΑΟΚ δεν τους απασχολεί η συγκεκριμένη περίπτωση.

Από τις αρχές της επέμενης εβδομάδας φουλάρουν στον ΠΑΣ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Με τον ερχομό του Γιάννη Πετράκη στην πόλη θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα. Ηδη έχουν προταθεί αρκετά ονόματα τα οποία οι Ηπειρώτες εξετάζουν διεξοδικά. Ενα από αυτά που έχει προταθεί είναι αυτό του Βασίλη Αγγελόπουλου του Ηρακλή. Πράγματι το όνομά του έχει προταθεί-όπως αρκετών άλλων-αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο 20χρονος μέσος δεν απασχολεί τον ΠΑΣ όπως και ο Ουάρντα ο οποίος παραχωρείται δανεικός απο τον ΠΑΟΚ. Αυτός που δεδομένα απασχολεί είναι ο Ζάιρο αλλά στον ΠΑΣ θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να δουν αν υπολογίζεται απο την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα