Ανακοίνωσε Ελμπάζ ο Απόλλων

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ελμπάζ ο Απόλλων

bet365

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα ο Έλι Ελμπάζ, καθώς ο Ισραηλινός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Το deal ήταν «κλεισμένο» από καιρό και το μόνο που απέμενε για την προσθήκη του Ελί Ελμπάζ στον Απόλλων Σμύρνης ήταν να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Αυτό συνέβη σήμερα, ο Ισραηλίνος στράικερ έφτασε στα μέρη μας και ανακοινώθηκε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Έλι Ελμπάζ. Γεννημένος στις 21/1/1992, ο Ισραηλινός επιθετικός έχει αγωνιστεί στις Hapoel Kfar Saba, Ironi Tiberias, Maccabi Ahi Nazareth και Hapoel Haifa ενώ υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες του Ιστραήλ».

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα