Όπως τα... γερμανάκια

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Όπως τα... γερμανάκια

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν τολμάει να βγει από το σπίτι, βάζει στο φουλ το κλιματιστικό και ετοιμάζεται για βραδιά τελικού στο Συνομοσπονδιών.

Καλησπέρα φίλοι μου από το σαλόνι που έχει πλέον θερμοκρασία... Σιβηρίας!

Μόνο έτσι αντέχω αυτές τις μέρες. Κι ας ξέρω ότι θα είναι... πολύ μεγάλη η λυπητερή για το ρεύμα. Γι' αυτό όμως κρατάω δροσερό το δωμάτιο. Για να σκέφτομαι καθαρά και να... πληρώσω τον λογαριασμό με κερδισμένα από τον Γιούλιαν Ντράξλερ και την παρέα του!

Φίλοι μου, σήμερα έχει τελικό! Κι ας είναι Confederations Cup. Τελικός είναι και είναι μπαλίτσα. Και θα το δούμε και θα το απολαύσουμε και θα πιούμε και μια κρύα μπύρα.

Ξεκινώντας, όλα τα ματς της Γερμανίας στη διοργάνωση, έχουν γκολ εκατέρωθεν.

Επίσης, τα «παντσερ», έχουν καταφέρει στα τρία από τα τέσσερα ματς που έχουν παίξει μέχρι στιγμής, να βρουν δίχτυα στο πρώτο μέρος. Γιατί να μην το κάνουν και απόψε; Στο 2,60 η απόδοση να είναι το σύνολο του Λεβ αυτό που θα σκοράρει πρώτο, στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Τα μεγάλα σκορ είναι η... σπεσιαλιτέ των Γερμανών στο τουρνουά, εξαιρώντας το ματς και πάλι με τους Χιλιανούς στον όμιλο, με το ενδεχόμενο να πετύχουν περισσότερα από 1,5 τέρματα σε ολόκληρο το παιχνίδι, να πληρώνει σε απόδοση 2,40.

Τα... γερμανάκια πήραν την κούπα την Παρασκευή στην Πολωνία στο Euro u-21 και οι άνδρες θα έχουν βάλει στόχο να τους μιμηθούν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα