Ανακοίνωσε τον Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Ανακοίνωσε τον Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Ομρι Άλτμαν είναι και επίσημα η πρώτη κίνηση του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Ακολουθεί άμεσα και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι είναι με κάθε επισημότητα ο Όμρι Άλτμαν. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε από ιατρικά και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο το βράδυ του Σαββάτου. Πλέον σειρά παίρνει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κατά το Σάββατο ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Έλληνας στόπερ μέχρι την Δευτέρα θα έχει γίνει ο δεύτερος παίκτης που θα έχει στην διάθεσή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Άλτμαν γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 στη Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νωρίς έδειξε τις ικανότητές του. Μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-17 του Ισραήλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής Φούλαμ η οποία τον απέκτησε στα 17 του. Δύο χρόνια μετά γύρισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα. Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ μέχρι και την Κ-23».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα