Ποιοι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα τον Χάσι

Ποιοι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα τον Χάσι

Ποιοι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα τον Χάσι

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta την πρώτη εικόνα του Χάσι από το υλικό του Ολυμπιακού.

Δουλεύει ουσιαστικά δύο εβδομάδες με τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Χάσι. Ο χρόνος δεν είναι πολύς, αλλά ο προπονητής έχει μία πρώτη εικόνα.

Ποιοι έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον τις εντυπώσεις στα μάτια του Κοσοβάρου, τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες που φτάνουν από το Ρέντη;

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σίγουρα ο Ρέτσος με τον Σισέ από την άμυνα. Ο Σενεγαλέζος του αρέσει πολύ του Χάσι και διεκδικεί ήδη μία θέση στην ενδεκάδα, όπως την έχει στο μυαλό ο προπονητής. Το ίδιο φυσικά κι ο Ρέτσος. Θεωρεί δε ότι αν έχουν δίπλα τους ένα αριστεροπόδαρο έμπειρο στόπερ, τα δύο αυτά νέα παιδιά θα αξιοποιηθούν-βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Ο Ρισβάνης έχει μείνει λίγο πιο πίσω προς το παρόν.

Και για τον Κούτρη έχει καλή πρώτη αίσθηση ο Χάσι. Του «κάνει» το στιλ του κι είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά του. Σε βαθμό που ενώ πιέζει για μεταγραφή σε τρεις τέσσερις άλλες θέσεις της ενδεκάδας, δεν κάνει το ίδιο για αριστερό μπακ, θέλοντας να δει κι άλλο τον Λεονάρντο, ώστε να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Στα χαφ ο Χάσι είναι αρκετά ικανοποιημένος από τον Ρομάο. Αλλά μάλλον όχι τόσο κι από τον Μαρτίνς, αν θεωρήσουμε αυτούς τους δύο ως τους πιο βασικούς από τους χαφ της περασμένης σεζόν, που έμειναν.

Για μπροστά ο προπονητής ακόμη δεν μοιάζει ξεκάθαρος. Ίσως γιατί θέλει να δει από κοντά και τους Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ και να γνωρίσει και τους Πάρντο και Μπεν (όλοι ήταν εκτός προετοιμασίας για διάφορους λόγους). Ψάχνεται προς το παρόν στις μπροστινές θέσεις. Για παράδειγμα, σε μία άσκηση που έκανε χθες δοκίμασε τρία διαφορετικά επιθετικά δίδυμα (φορ-μεσοκυνηγός): Φορτούνης-Βέργος, Μάριν-Ανσαριφάρντ και Μαρτίνς-Μπεν.

Όλα αυτά βέβαια είναι υπό αίρεση. Μιλάμε για την πρώτη εικόνα του κόουτς. Για κάποιους, βέβαια, μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστική. Αλλά την ευκαιρία την έχουν όλοι, για να την αλλάξουν. Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.