Το colpo grosso με Ταχτσίδη

Το colpo grosso με Ταχτσίδη

Αντώνης Σαούλης
Το colpo grosso με Ταχτσίδη

bet365

Ο 26χρονος μέσος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ θ' ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Η... γεμάτη παρουσία του στη Serie A και η παρουσία στην Εθνική ομάδα.

Οσο οι μάνατζερ και ο Τύπος είχαν επικεντρωθεί στους Οφόε και Ζιλέ, ο Ολυμπιακός δούλευε (ταυτόχρονα με τις άλλες υποθέσεις) και αυτή του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Δεν διέρρευσε η παραμικρή πληροφορία τις προηγούμενες μέρες μιας και οι «ερυθρόλευκοι» μίλαγαν μόνο με τον ίδιο και φυσικά τον ατζέντη του, Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

Η μεταγραφή έγινε γνωστή λίγες ώρες πριν περάσει τις πόρτες του Metropolitan ο 26χρονος χαφ για τις ιατρικές εξετάσεις. Ουσιαστικά όλα είχαν ολοκληρωθεί για την μεταγραφή του Ελληνα διεθνή μιας και ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με την Τορίνο (ο Ταχτσίδης είχε συμβόλαιο έως το 2019) και απομένει μόνο η ανακοίνωση της.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αυτή αναμένεται για το βράδυ της Παρασκευής, όταν θα διευκρινιστεί και η συμφωνία με την Τορίνο, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να θέλουν τον Ολυμπιακό να δίνει 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει δικό του τον παίκτη και τον ιταλικό σύλλογο να κρατάει (μεγάλο) ποσοστό μεταπώλησης. Οπως και να 'χει ο Ολυμπιακός έκλεισε τον διεθνή Ελληνα μέσο ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα και φυσικά θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.

SERIE A ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Ολυμπιακός βάζει στην μηχανή του ένα γρανάζι το οποίο τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε γεμάτες χρονιές στην Serie A.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε:
την σεζόν 2012/13 με την Ρόμα, 21 ματς/1γκολ/2 ασίστ
την σεζόν 2013/14 με την Κατάνια, 23 ματς/1 γκολ/1 ασίστ
την σεζόν 2014/15 με την Βερόνα, 34 ματς/3 γκολ/3 ασίστ
την σεζόν 2015/16 με την Τζένοα, 24 ματς/2 γκολ/2 ασίστ
την σεζόν 2016/17 με την Κάλιαρι, 26 ματς/6 ασίστ

Πριν τις σερί σεζόν του στην Serie A ο Ταχτσίδης είχε κάνει το... αγροτικό του στην Serie B με τις Βερόνα (39 ματς, 3 γκολ, 5 ασίστ) και Τσεζένα (8 ματς).

Ο 26χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ με την οποία σε τρεις σεζόν είχε συνολικά 28 ματς και 2 γκολ.

Ολα αυτά με τον υψηλόσωμο χαφ (1.91) να είναι μόλις 26 ετών και πλέον βασικός και στην Εθνική ομάδα. Ισως το πιο βασικό στοιχείο για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον επιλέξουν. Με τον Μίκαελ Σκίμπε και στο restart της Εθνικής ο Ταχτσίδης έχει βασικό ρόλο και είναι ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ στον Μήτρογλου μέσα στο Βέλγιο (είδε και την κόκκινη κάρτα για να χάσει το ματς με την Βοσνία).

Συνολικά με την Εθνική ο Ταχτσίδης έχει συμπληρώσει 20 παιχνίδια (10 με την Ελπίδων) κι έχει ένα γκολ (αυτό με την Ουγγαρία στη νίκη με 4-3).

Ο ΡΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Καταλαβαίνει κανείς πως η άφιξη του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο ρόστερ του Ολυμπιακού προκαλεί ντόμινο εξελίξεων. Με δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν τις υποθέσεις άλλων δύο μέσων (Ζιλέ και Οφόε επιλογές του προπονητή) καταλαβαίνει κανείς πως δεν θα φύγει από το υπάρχον ρόστερ μόνο ο Κασάμι (ο Μπουχαλάκης είναι στη Νότιγχαμ).

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τις θέσεις των χαφ είναι οι Ρομαό, Μάρτινς, Κασάμι, Σιώπης, Ζντιέλαρ αλλά και ο Ανδρούτσος ο οποίος έπαιζε εκεί πέρσι.

Προσθέστε από το βράδυ και τον Ταχτσίδη και μένει να δούμε τι θα γίνει και με τους Οφόε και Ζιλέ τους οποίους ο Ολυμπιακός παλεύει ταυτόχρονα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα