Ξεκινάει η Ξάνθη

Gazzetta team
Ξεκινάει η Ξάνθη

bet365

Η «πρώτη» της νέας σεζόν θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα παρουσιαστεί ο Ράσταβατς
Για την ερχόμενη Δευτέρα ορίστηκε στην Ξάνθη η «πρώτη» της νέας σεζόν, ενώ πριν την προπόνηση θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την τελική ευθεία των καλοκαιρινών τους διακοπών διανύουν οι ποδοσφαιριστές της Xanthi FC καθώς την Δευτέρα 3 Ιουλίου ξεκινούν τις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα είναι η 29η διαδοχική στην μεγάλη κατηγορία για την ξανθιώτικη ομάδα.
Στις 17:30 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της Xanthi FC, του κ. Μίλαν Ράσταβατς.
Στις 18:30 στο Xanthi FC Arena θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση που θα είναι και ανοιχτή για το κοινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα