Κούγιας: «Ο Κάργας μου ανήκει»

Κούγιας: «Ο Κάργας μου ανήκει»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ο Κάργας μου ανήκει»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε τόσο για την διαφαινόμενη προσθήκη του νεαρού στόπερ, όσο και για εκείνη του Αλα
Τόσο για την ενδεχόμενη απόκτηση του Κάργα όσο και για την προσθήκη του Αλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στο AEL Radio.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Άλα: «Κάποιοι δεν κοιτάζουν το καλό, αλλά μόνο το κακό κι έφεραν αντιρρήσεις επειδή έφερε τον Άλμπι στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως τον είχα δανεικό στην Παναχαϊκή και είχε κακή απόδοση στα Play Οff. Όμως επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος, από τότε μέχρι τώρα ο Άλμπι έκανε όχι άλματα, αλλά θαύματα. Και σε ηλικία 23 ετών έγινε στέλεχος της εθνικής Αλβανίας. Όταν κάνω λάθος το διορθώνω μόνος μου χωρίς να με νοιάζουν οι εντυπώσεις, όπως σε κάποιους άλλους. Όταν έχω αδικήσει κάποιον, μόνος μου πρέπει να πάρω το βάρος για να τον δικαιώσω. Δεν υπολογίζω κανέναν και με νοιάζει να κάνω το σωστό. Προτιμώ να αναλάβω το κόστος και να δικαιώσω κάποιον, παρά να τον αφήσω αδικημένο για να είμαι εγώ δικαιωμένος σε μια αδικία.
Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσω. Τον ήθελε όλη η Super League ο Άλμπι κι έπρεπε να του δείξω πως δεν έχω μείνει στο παρελθόν».
Για τον Κάργα: «O Kάργας μου ανήκει.Πριν από τον Κάργα όμως προηγείται άλλος στόπερ. Κινούμαστε για ένα ή δύο στόπερ και έναν κυνηγό. Μέχρι τις 5 Ιουλίου θέλω να έχει κλείσει το ρόστερ και να φύγουν για το Καρπενήσι».
Για την προετοιμασία της ομάδας: «Οτιδήποτε αφορά την υποδομή και την προετοιμασία της ομάδας έχω καταλάβει κάποια πράγματα. Πέρυσι παραλίγο να χάσουμε την κατηγορία επειδή ήμουν λίγο λάσκα. Ασχολήθηκα με την αδειοδότηση περισσότερο, να κρατήσω τον Τσιώλη μέχρι και την τελευταία στιγμή και στη συνέχεια να βρω τον αντικαταστάτη. Εγώ από εδώ και πέρα θέλω να βοηθήσω. Ξεκαθαρίζω πως θα έχουμε ένα ρόστερ 28 παικτών το πολύ και επιθυμία είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος. Άλλωστε οι 20 παίκτες είναι από πέρυσι και οι υπόλοιποι έχουν έρθει φέτος. Έγιναν και θα γίνουν 8-9 μεταγραφές και έφυγαν 17 ποδοσφαιριστές. Καλά θα κάνουν όπου κι αν πάνε αυτοί οι παίκτες, αλλά ας μην ξεχάσουν πως στη Λάρισα έφαγαν γλυκό ψωμί. Ήταν σε μία ομάδα που τους πλήρωνε και αν δεν παίξεις καλά… παίρνεις πόδι».
Σχετικά με την NOVA: «Δεν πρόκειται να βρούμε εύκολα λύση, γιατί η NOVA έχει συνηθίσει σε άλλες συμπεριφορές τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν μία περίοδος που όποιος έλεγχε την κεντρική διαχείριση, αποφάσιζε για όλους. Τώρα αυτό έχει αλλάξει. Δεν μπορείς να μας λέει η NOVA πως θέλει να υπάρχει ανταγωνιστικότητα και πως ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο. Μόνο η τσέπη της την ενδιαφέρει. Πως θα αναβαθμιστεί το προϊόν χωρίς να δώσει χρήματα;
Εμείς δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς . H NOVA μας χρωστάει έξι εκατομμύρια που πρέπει να τα πληρώσει μέχρι αύριο γιατί αλλιώς θα αρχίσουν να τρέχουν οι δικές της ρήτρες. Δικαιολογίες πως δεν μας τα δίνει επειδή άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν είναι βάσιμες. Έφερε ευθύνη ο Κοντονής. Εμείς στον συνεταιρισμό δεν θέλουμε να αλλάξουμε πλατφόρμα και ούτε έχουν υπάρξει άλλες προτάσεις».
Για τη σχολή ποδοσφαίρου: «Μέχρι τη Τετάρτη θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και θα είναι πριν ή μετά την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας. Αύριο ή σήμερα το βράδυ θα οριστικοποιηθεί η επίσημη πρώτη με το που έρθει και ο κ. Πάους με τον κ. Φυντάνη. Την ίδια μέρα θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματός μας. Θα παρουσιάσουμε το σχεδιασμό σε Κ20 και Κ17, ενώ θα δούμε αν θα υπάρξει ομάδα Κ15, αλλά οι ακαδημίες από 6-14 θα λειτουργήσουν κανονικά. Έχουμε βρει γήπεδα κι έχουμε παραγγείλει να γίνουν τρία γήπεδα εκεί που είναι το πλαστικό. Θα γίνουν και αποδυτήρια ξεχωριστά για τις ακαδημίες. Είμαστε παράλληλα σε συζητήσεις για να έχουμε κι άλλα γήπεδα, ενώ πιθανώς να αποκτηθεί και δεύτερο πούλμαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα