Στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Gazzetta team
Στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με την βούλα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης με την Ένωση να ανακοινώνει την συμφωνία με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. Τριετές το συμβόλαιο συνεργασίας.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Γερμανία – Μεξικό, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βίκτορας Κλωναρίδης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός λίγο μετά τις 14:00 πέρασε την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του κάτι που έγινε με τους «κιτρινόμαυρους» να γνωστοποιούν την συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Κλωναρίδης πέρασε νωρίτερα από ιατρικές εξετάσεις του (τα εργομετρικά θα τα κάνει το απόγευμα) και πλέον είναι κι επίσημα Ενωσίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ομάδα της Λανς. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

O Βίκτωρ Κλωναρίδης γεννήθηκε στο Σεραίν του Βελγίου στις 28/7/1992. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2010-11 με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ. Πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Το 2012 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Λιλ, ενώ έπαιξε δανεικός και στη Μουσκρόν του Βελγίου. Από την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το 2014, το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την γαλλική Λανς και στο δεύτερο μισό της περιόδου έπαιξε ως δανεικός στην Παναθηναϊκό.

Στη Super League μετράει 113 συμμετοχές και 23 γκολ, ενώ είναι ο σκόρερ του τελευταίου γκολ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ από τη νίκη με 3-1 στο Γκρατς της Αυστρίας επί της Στουρμ στις 14 Δεκεμβρίου του 2011

Βίκτωρα, καλώς ήλθες και πάλι στο σπίτι σου!

«Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου»!
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ, στο aekfc.gr, ο Κλωναρίδης είπε τα εξής.

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπογράψω στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί μία μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, γιατί εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να μετακινείται από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου.

Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στο Champions League. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε.

Ο κ. Χιμένεθ είναι ο προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ επαγγελματικά. Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για αυτόν.

Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα