Αμετακίνητος ο Ρινάλντι

Αμετακίνητος ο Ρινάλντι

Gazzetta team
Αμετακίνητος ο Ρινάλντι

bet365

Δεν λέει να κάνει πίσω ο Λαουτάρο Ρινάλντι αναφορικά με την πιθανότητα να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και ζητάει όλο το ποσό μέχρι το 2020 που λήγει η συμφωνία με τους... πράσινους.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία – Μεξικό, αν ο Χαβιέρ Χερνάντεζ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Μπορεί να μην έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό σχεδόν τίποτα, ωστόσο ως το 2020 είναι να πάρει 350.000 ευρώ τον χρόνο. Οι... πράσινοι θέλουν να τον αποδεσμεύσουν, αλλά ο Λαουτάρο Ρινάλντι δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Αργεντίνος επιθετικός θέλει όλο το ποσό για να δεχθεί να αποχωρήσει και αυτή την στιγμή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα