Στην Χαρτς ο Λάφερτι

Gazzetta team
Στην Χαρτς ο Λάφερτι

bet365

Στην Σκωτία και την Χαρτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Λάφερτι ο οποίος επιστρέφει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γερμανία – Μεξικό, αν ο Στιντλ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Τα τελευταία χρόνια ήταν σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο στόχος ελληνικών ομάδων και κυρίως του Παναθηναϊκού, ενώ είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Φέτος το καλοκαίρι όμως ο Κάιλ Λάφερτι δεν ακούστηκε καθόλου, καθώς έκλεισε νωρίς τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Αυτός θα είναι η Χαρτς με τον Βορειοϊρλανδό επιθετικό να αναφέρει: «Ηθελα να έρθω κάπου που να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω μια σημαντική χρονιά μπροστά μου. Εύχομαι να περάσω με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ, επομένως η σεζόν αυτή είναι σημαντική. Έλαβα εγγυήσεις ότι θα είμαι βασικό μέλος της ομάδας. Ήρθα σε μια ομάδα που γνωρίζω ότι διαθέτει παθιασμένους οπαδούς. Είναι σημαντικό γιατί ξέρω καλά που βρίσκομαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα