Κοιτάζει Τσέρτσι ο Ολυμπιακός (vid)

Gazzetta team
Κοιτάζει Τσέρτσι ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Δημοσιεύματα από Ιταλία θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει μπει στην... μάχη απόκτησης του 30χρονου Ιταλού εξτρέμ της Ατλέτικο Αλέσιο Τσέρτσι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Γερμανία – Μεξικό (21+).

Την περίπτωση του 30χρονου Αλέσιο Τσέρτσι φέρεται να κοιτάζει σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Italia ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες πάντα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, θέλει τον Ιταλό εξτρέμ και είναι μαζί με την Λας Πάλμας οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Ο Τσέρτσι που έχει 14 συμμετοχές με την «Σκουάντρα Ατζούρα» δεν έπιασε στην Ατλέτικο και οι Ισπανοί δεν φαίνεται να θέλουν να τον κρατήσουν. Πριν την ομάδα της Μαδρίτης αγωνίστηκε σε Ρόμα, Μπρέσια, Πίζα, Αταλάντα, Φιορεντίνα και Τορίνο, ενώ όταν ανήκε στην Ατλέτικο έπαιξε ως δανεικός και σε Μίλαν και Τζένοα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα