Όλος ο Ηρακλής στον δρόμο!

Όλος ο Ηρακλής στον δρόμο!

Gazzetta team
Όλος ο Ηρακλής στον δρόμο!

bet365

Σε μεγάλο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 4/7 καλούν τον κόσμο όλα τα τμήματα του Ηρακλή, οι βετεράνοι αλλά και οι σύνδεσμοι οπαδών του Συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η σαπίλα και η διαφθορά του Ελληνικού ποδοσφαίρου αισιοδοξούν ότι την επόμενη εβδομάδα που έρχεται θα τελειώσουν με το αγκάθι που ονομάζεται Ηρακλής.

Όλα τα μηνύματα που έρχονται συνηγορούν ότι θα καταφέρουν.

Μοναδικός αστάθμητος παράγοντας ο οποίος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να γύρει την πλάστιγγα προς την πλευρά του Δικαίου αιτήματος του Ηρακλή είναι ο κόσμος του και μόνο αυτός.

Αυτός καλείται για ακόμη μία φορά να σηκώσει το βάρος της δικαίωσης της ομάδος.

Από αύριο Πέμπτη 29/6 τις απογευματινές ώρες τα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλή θα είναι ανοιχτά για τους φιλάθλους και του οπαδούς της ομάδος.Καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση και συντονισμός για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη τρίτη 4/7 στις 19:00 με αφετηρία το Ιβανώφειο.

Η τρίτη 4/7 σηματοδοτεί την κορύφωση του αγώνα για τη δικαίωση του Συλλόγου και σηματοδοτεί την αρχή του αγώνα για την οριστική απελευθέρωση του.

Ο ζωντανός Ηρακλής θα βρίσκεται την Τρίτη στις 19:00 στο Ιβανώφειο και θα είναι χιλιάδες.

Οι κάτωθι υπογράφοντες της ανακοίνωσης

1) Ιδρυτικό Σωματείο Ηρακλής 1908

2)Τα τμήματα του Γ.Σ. Ηρακλής

Στίβος

Τμήμα Καλαθοσφαίρισης

Τμήμα Κολύμβήσης

Τμήμα Πόλο

Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Τμήμα Judo

Τμήμα Πετοσφαίρισης

Τμήμα Hockey

Τμήμα Rugby

Τμήμα Cricket

Όμιλος 1899

Επιτροπή Σωτηρίας ¨Πρωτοβουλία για την δικαίωση του Ηρακλή"

Αυτόνομη Θύρα 10

ΣΦΗ Athens Club

Σύνδεσμός Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα