Επαφή ΑΕΚ-Εσπανιόλ για Ντίντακ

Επαφή ΑΕΚ-Εσπανιόλ για Ντίντακ

Γιώργος Τσακίρης
Επαφή ΑΕΚ-Εσπανιόλ για Ντίντακ

bet365

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή για το θέμα του αριστερού μπακ, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορούν να ενισχυθούν οι σχέσεις τους από αυτή την ιστορία.

Ο Ντίντακ ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρώτη προπόνηση της Τρίτης και γενικά έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ. Το πρόβλημα είναι ότι οι Καταλανοί θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη ότι είναι, ενώ η ΑΕΚ θέλει λεφτά επειδή ο Ντίντακ δεσμεύεται με συμβόλαιο. Μέσα σε αυτή την κατάσταση, η Ενωση έστειλε εξώδικο και σήμερα Τετάρτη (28/6) υπήρξε επαδή του CEO της ισπανικής ομάδας με τον Μηνά Λυσάνδρου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε αυτή, η Εσπανιόλ ενημέρωσε ότι «δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ» ενώ ο Λυσάνδρου, από την πλευρά του, διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε απειλητική διάθεση από πλευράς ΑΕΚ με το εξώδικο και εξέφρασε την πεποίθηση του πως από αυτή την ιστορία οι σχέσεις των δύο κλαμπ μπορούν να γίνουν πιο ισχυρές και όχι να υπάρξει αντιπαλότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα