«Ο Ταρεμί είπε 'όχι' στην Περσέπολις»

Γιώργος Ντυμένος
«Ο Ταρεμί είπε 'όχι' στην Περσέπολις»

bet365

Στον Ιράν αναφέρουν πως ο 24χρονος φορ αρνήθηκε την πρόταση της ομάδας του για νέο συμβόλαιο και τα δεδομένα στην περίπτωσή του ίσως αλλάξουν
Από την πρώτη στιγμή η περίπτωση του Μεχντί Ταρεμί είναι δύσκολη για τον Πανιώνιο, όμως τις τελευταίες ώρες ενδέχεται να δεδομένα να αλλάξουν. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από το Ιράν, ο 24χρονος φορ αρνήθηκε πρόταση της Περσέπολις ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει στο τέλος του χρόνου και αυτόματα η ομάδα του «καλείται» να τον παραχωρήσει. Αλλιώς θα τον χάσει τον Γενάρη ως ελεύθερο. Ετσι αλλάζουν, ως έναν βαθμό, τα δεδομένα που υπήρχαν γύρω από τον διεθνή επιθετικό. Βέβαια αυτό δεν τον φέρνει ακόμη... κοντά στην πλατεία, αλλά αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, ο σύλλογός του που μέχρι πρότινος έδειχνε... ανένδοτος σε ενδεχόμενη φυγή του, πλέον θα πρέπει να αναθεωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα