Ο «Γιουβεντίνος» του Απόλλωνα

Γιώργος Ντυμένος
Ο «Γιουβεντίνος» του Απόλλωνα

bet365

Ο Μπαμπιάρζ αποτελεί τον ορισμό του «παίκτη-ομάδας» και στην Ριζούπολη βρήκε ήδη το πρώτο κοινό σημείο με την αγαπημένη του «Μεγάλη Κυρία» - Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το story του 28χρονου Πολωνού μέσου

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για να γίνεις ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει και το... μικρόβιο της μπάλας. Δεν γίνεται αλλιώς. Ο Μπαρτλομί Μπαμπιάρζ που από χθες είναι κάτοικος Ριζούπολης φαίνεται πως αποτελεί τον... ορισμό του «παίκτη-ομάδας», ο οποίος παράλληλα έχει και «τρέλα» με την «στρογγυλή θεά».

Γεννημένος τον Φλεβάρη του 1989 στο Κατοβίτσε, ο 28χρονος πλέον χαφ έκανε τα πρώτα του βήματα σε έναν τοπικό σύλλογο. Ο μεγαλύτερος αδερφός του ήταν εκείνος που τον «κόλλησε», πήγαιναν μαζί και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Το καλοκαίρι του 2006 έγινε επαγγελματίας στην Ρουχ Ζορχόφ, ακολούθησε η Τίτσι, μετά επέστρεψε στην πρώτη, πέρσι ήταν στην Νιετσιέρτζα και πλέον είναι κάτοικος Ελλάδος. Ποδοσφαιριστής με καλά τρεξίματα αλλά και που διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα παρότι έχει ως πρωταρχικό ρόλο τα ανασταλτικά του καθήκοντα, ο Μπαμπιάρζ φαίνεται και ωραίο.. τυπάκι. Ας δούμε το story του...
Από μικρός στα βάσανα, είναι ήδη παντρεμένος και έχει μία πανέμορφη μικρή κορούλα. Ομως είπαμε... η μπάλα... μπάλα και μάλιστα το «μικρόβιο» είναι πλέον οικογενειακό. Το αγαπημένο χόμπι της familias του είναι τα ταξίδια, όπου συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κατά καιρούς επισκέπτονται γειτονικές χώρες, όπως την Γερμανία, την Αυστρία ή την Τσεχία, όπου πάντα θα βρεθούν στις κερκίδες κάποιου γηπέδου. Ετσι πολλές φορές έχουν δει live παιχνίδια της Μπάγερν, της Αούστρια Βιέννης ή της Σπάρτα Πράγας, ενώ η σύζυγός του δεν χάνει δική του αναμέτρηση.
Εξαιρετικός οικογενειάρχης και καλό παιδί, ίσως έχει ένα μόνο «αδύνατο» σημείο... Την Γιουβέντους. Οχι βέβαια ότι είναι κακό να είναι φίλαθλος της «Μεγάλης Κυρίας» αλλά επειδή δείχνει «αρρωστάκι» μαζί της. Ο Ντελ Πιέρο αποτελεί το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, ενώ ο... μύθος λέει πως ίσως ζητήσει να παίζει συνέχεια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την σκούρα εμφάνισή της, καθώς μόλις την είδε σχολίασε πως του θυμίζει εκείνη των «μπιανκονέρι».
Λόγω χαρακτήρα φαίνεται πως δεν θα έχει πρόβλημα εγκλιματισμού, καθώς δείχνει απλό και άνετο παιδί. Οι φίλοι τον φωνάζουν «Μπάμπι» και όταν το... μενού δεν έχει ποδόσφαιρο, του αρέσει να περνά χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους και να διαβάζει βιβλία. Το αγαπημένο του είναι ο «Νονός», ενώ έχει δει και όλες τις ταινίες που το αφορούν. Η μόνη του στεναχώρια ενόψει της μόνιμης εγκατάστασής του στην χώρα μας είναι πως θα κληθεί να αποχωριστεί για κάποιο χρονικό διάστημα τα δύο του σκυλιά. Αποτελούν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς του και μάλιστα, το ένα το βρήκε η σύζυγός του αδέσποτο και το πήρε κοντά τους. Γενικότερα λέμε πως είναι ένας σωστός οικογενειάρχης, αν και φυσικά δεν τον πήραν τα χρόνια.
Παράλληλα ήδη διαμορφώνει στο μυαλό του πώς θα είναι η ζωή του μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η απάντηση; Μάλλον... μπάλα. Κάτοχος ήδη του διπλώματος προπονητικής ΟΥΕΦΑ Β, έχει στο πρόγραμμα να αποκτήσει και το ΟΥΕΦΑ Α, άρα είναι πιθανό να τον δούμε στους πάγκους. Πάντως αυτό αναμένεται να αργήσει πολύ.... Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του στην πατρίδα του είπε πως επιθυμεί να μοιάσει στον Μάρσιν Μαλινκόφσκι, του συμπατριώτη που έπαιζε μέχρι και την τέταρτη δεκαετία της ζωής του, αλλά και στον Λούκας Σούρμα. Ο οποίος συμπλήρωσε ήδη τα 40 του χρόνια και εμφανίζεται ακμαίος με την φανέλα της Ρουχ Ζορχόφ και μετρά περισσότερες από 500 επαγγελματικές εμφανίσεις στην χώρα τους.
Ο Μπαμπιάρζ με το «καλημέρα» αφήνει πολλές... υποσχέσεις, ώστε να κλέψει τις καρδιές όλων στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και με τον χαρακτήρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα