«Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε και παίρνει τον Άλτμαν»!

«Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε και παίρνει τον Άλτμαν»!

Νίκος Αθανασίου
«Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε και παίρνει τον Άλτμαν»!

bet365

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την ρήτρα του Ομρ Άλτμαν και ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Ομρ Άλτμαν βρισκόταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την ρήτρα των 150.000 ευρώ στην Χάποελ και πλέον η μεταγραφή μπήκε στην τελική ευθεία. Ο ποδοσφαιριστές αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πρασίνων», όντας το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα. Ο διεθνής μεσοεποθετικός δεν προορίζεται για την θέση του Κλωναρίδη αλλά για μια εναλλακτική λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα