Αλα: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ»

Αλα: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ»

Gazzetta team
Αλα: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ»

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας έδειξε έτοιμο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν
Ετοιμος να αντεπεξέλθει στην πρόκληση που λέγεται ΑΕΛ έδειξε ο Αλμπι Αλα μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: «Είμαι αρκετά χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι στόχοι μου συμβαδίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ που με εμπιστεύθηκαν και μου έκαναν την τιμή να φορέσω τη φανέλα και τους συνεργάτες μου που τόσο καιρό είναι σε συζητήσεις και τα βρήκανε με την διοίκηση. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έχουμε συνεργαστεί και παλιά».
Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Η αλήθεια είναι πως γίνεται μία καλή προσπάθεια στο αλβανικό πρωτάθλημα, αλλά χαίρομαι που επιστρέφω στην στην Ελλάδα γιατί εδώ μεγάλωσα. Εδώ ζω καλύτερα».
Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος: «Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και θέλω να συνεχίσω την πορεία που τέλειωσα τη φετινή χρονιά στο αλβανικό πρωτάθλημα που τέλειωσε με επιτυχίες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα του νικητή και όλοι μαζί να κάνουμε μία καλή χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα