Υπέγραψε ο Χιμένεθ το νέο του συμβόλαιο

Υπέγραψε ο Χιμένεθ το νέο του συμβόλαιο

Gazzetta team
Υπέγραψε ο Χιμένεθ το νέο του συμβόλαιο

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε κι επίσημα το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει την συμφωνία.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Αλέξις Σάντσες ανοίξει το σκορ (21+).

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και τυπικά προπονητής της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν αφού πριν από λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και απέμενε το τυπικό μέρος.

Αυτό έγινε σήμερα και ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και με την βούλα προπονητής της ΑΕΚ. Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Ένωσης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε σήμερα την τυπική συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18.

Μετά την επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: «Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα