Mια ανάσα από Καρσελά!

Mια ανάσα από Καρσελά!

Θάνος Σαρρής
Mια ανάσα από Καρσελά!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία ο δρόμος για την απόκτηση του Μεχντί Καρσελά από τον Ολυμπιακό άνοιξε και ο παίκτης προβάρει τα «ερυθρόλευκα»!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πορτογαλία – Χιλή (21+).

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ότι ο Βελγομαροκινός εξτρέμ και η οικογένειά του σκέφτονται πολύ θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού. Στη μέση ωστόσο βρίσκεται και η Γρανάδα, η οποία επιθυμεί την πώληση του παίκτη. Η ρήτρα του ήταν στα δέκα εκατομμύρια, όμως λόγω του υποβιβασμού μπορεί να φύγει με 2.5.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην εύρεση της χρυσής τομής, προκειμένου να έρθει ο 27χρονος με μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 2.5 εκατομμύρια, τα χρήματα δηλαδή που προβλέπονται μετά τον υποβιβασμό ή ένα ποσό κοντά σ' αυτά, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος καταβολής. Ο παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει για τρία χρόνια.

Απομένουν φυσικά ακόμα κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία, όμως οι Ισπανοί και η πλευρά του παίκτη θεωρούν ότι το θέμα έχει κλειδώσει κι αν δεν γίνει κάποια σημαντική ανατροπή τις επόμενες ώρες, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον και από αλλού, ο Καρσελά σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα