Έφτασαν Ελλάδα οι Πειραιώτες

Έφτασαν Ελλάδα οι Πειραιώτες

Gazzetta team
Έφτασαν Ελλάδα οι Πειραιώτες

bet365

Στα πάτρια εδάφη είναι από αργά το βράδυ της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Αλέξις Σάντσες ανοίξει το σκορ (21+).

Με πτήση μέσω Μονάχου έφτασαν από το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και πραγματοποίησαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η αποστολή των... ερυθρολεύκων βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αργά το βράδυ της Τρίτης και για τις επόμενες τρεις ημέρες όλοι θα κοιτάξουν να χαρούν το ρεπό που τους έδωσε ο Μπέσνικ Χάσι.

Στην συνέχεια υπάρχει το δεύτερο στάδιο που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο και στο οποίο οι πρωταθλητές θα δώσουν τρία φιλικά και ουσιαστικά θα ξεκινήσει το μοντάρισμα ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια όλο αυτό το διάστημα, υπάρχουν και τα μεταγραφικά με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι να φορτσάρουν και να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα