Ισπανία – Ιταλία 3-1

Gazzetta team
Ισπανία – Ιταλία 3-1

bet365

Ο μέσος της Ατλέτικο νίκησε τρεις φορές τον Ντοναρούμα, καθάρισε σε 21 λεπτά μόνος του 3-1 την Ιταλία και έστειλε τα Ταυράκια στον 7ο τελικό της ιστορίας τους στο EURO U-21.

Ηταν το φαβορί όχι μόνο για να φτάσει στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Απλά δεν υπάρχει το απίστευτο ρόστερ που έχουν οι Ισπανοί στην Εθνική Ελπίδων και αποκλείοντας με 3-1 την Ιταλία στον ημιτελικό, πάνε να διεκδικήσουν το τρόπαιο στο EURO U-21. Εκεί τους περιμένει η Γερμανία που νωρίτερα είχε αφήσει εκτός την Αγγλία στα πέναλτι.

Οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν αρχικά, αλλά είχαν σε εκπληκτικό βράδυ τον Σαούλ. Ο μέσος της Ατλέτικο ξεδίπλωσε την κλάση και την εμπειρία του και καθάρισε με δικό του χατ τρικ για το 3-1. Ανοιξε το σκορ στο 53' με ωραίο πλασέ, αλλά ο Μπερναντέσκι ισοφάρισε με μακρινό σουτ στο 62' και ενώ οι Ιταλοί είχαν ήδη μένει με παίκτη λιγότερο από το 59 (Γκαλιαρντίνι).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Σαούλ εκτέλεσε τέλεια τον Ντοναρούμα και το επανέλαβε στην κίνηση στο 74', στέλνοντας τα Ταυράκια να διεκδικήσουν το πέμπτο τρόπαιό τους στο θεσμό (7ος τελικός τους).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα