Παίρνει Ν' Σικουλού ο Πλατανιάς

Γιώργος Ντυμένος
Παίρνει Ν' Σικουλού ο Πλατανιάς

bet365

Ο 24χρονος επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στα Χανιά καθώς θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» - Στην λίστα ο Γιοβάνοβιτς

Πορτογαλία – Χιλή με επιστροφή, αν ο Μουτίνιο σκοράρει (21+).

Ο Πιότρ Γκρζέλτσακ δεν θα είναι ο μόνος επιθετικός που θα πάρει ο Πλατανιάς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς θα κινηθεί για την προσθήκη μίνιμουμ ενός ακόμη. Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες οι Κρητικοί «τρέχουν» την περίπτωση του Κλαρκ Ν' Σικουλού και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται σήμερα να βρίσκεται στα Χανιά. Πρόκειται για τον 24χρονο φορ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Λαβάλ (23/2).

Ο Κονγκολέζος μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα, ενώ μετρά 4 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και συγκεκριμένα την Under-20. Γεννημένος και μεγαλωμένος στον βορά της Γαλλία και συγκεκριμένα στην Λιλ, ξεκίνησε την καριέρα του από την Βασκεάλ, πριν μετακομίσει το 2010 στις μικρές ομάδες της Λιλ. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια για να ακολουθήσει η Εβιάν της οποίας την φανέλα φόρεσε για τέσσερα χρόνια έχοντας 65 συμμετοχές κι εννιά γκολ. Την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Λαβάλ με την οποία μέτρησε 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Την ίδια στιγμή στη λίστα του Πλατανιά βρίσκεται ο Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η περίπτωσή του είναι πιθανό να «τρέξει». Πρόκειται για τον 32χρονο ανασταλτικό μέσο της Χάποελ Ασκελόν, ο οποίος είναι σε θέση να αγωνιστεί και κεντρικός αμυντικός και αναμένεται να φύγει από την ομάδα του Ισραήλ. Ο έμπειρος αμυντικός έχει μεγάλο «όπλο» το ύψος του (είναι 1.91) και το 2011 φόρεσε στο φιλικό με την Αυστραλία την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Γεντίστβο, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Παρτιζάν, Ραντ, Βόζντοβατς και τον Εθνικό Αχνας της Κύπρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα