Η πρόταση ΠΑΟΚ για Οτσόα και ο Ριού

Η πρόταση ΠΑΟΚ για Οτσόα και ο Ριού

Gazzetta team
Η πρόταση ΠΑΟΚ για Οτσόα και ο Ριού

bet365

Οι Γάλλοι μεταδίδουν προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κλείσει για την θέση του κίπερ είτε τον Οτσόα της Μάλαγα, με κατατεθειμένη πρόταση για τον Μεξικανό, είτε τον Ρεμί Ριού από τον σύλλογο της Ναντ.

Από την Γαλλία προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Οτσόα, του έμπειρου Μεξικανού πορτιέρε. Παράλληλα πως έχει στην λίστα του για την θέση του τερματοφύλακα και τον Ριού της Ναντ. Ο Οτσόα είναι στα 31 με 39 ματς πέρυσι και ο Ρεμί Ριού στα 29 με 23 παιχνίδια την χρονιά που μας πέρασε. Ο Γάλλος Ρομάν Κολέ - Γκοντίν που μετέφερε την πληροφορία είναι εκείνος που είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σχετικά με την περίπτωση του Ριού δεν φαίνεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση. Ο τερματοφύλακας της Ναντ προτάθηκε στον Λούμπος Μίχελ, αλλά προτεραιότητα έχει ο Οτσόα και έπεται ο Αργεντινός Ρέι. Η περίπτωση Ριού έχει τεθεί επί τάπητος εδώ και κάποιο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα