Αρχισε η σεζόν για την ΑΕΚ (gTV, pics)

Αρχισε η σεζόν για την ΑΕΚ (gTV, pics)

Γιώργος Τσακίρης
Αρχισε η σεζόν για την ΑΕΚ (gTV, pics)

bet365

Η Ενωση έκανε την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν και ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε το σύνθημα στους παίκτες του. Το gazzetta.gr βρέθηκε στα Σπάτα.

Οσο ξεκουράστηκαν, ξεκουράστηκαν. Οι διακοπές τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι θα αρχίσουν σιγά-σιγά την δουλειά για τη νέα σεζόν. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για απόγευμα Τρίτης στα Σπάτα και από τους πρώτους που έφτασαν στο προπονητικό κέντρο ήταν οι νέοι Γιακουμάκης και Τσιντώτας. Με εξαίρεση τους διεθνείς που έχουν άδεια και τον Αλμέιδα που κάνει αποθεραπεία στην Πορτογαλία, ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε όλους τους υπόλοιπους και αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος εμφανίστηκε κουρεμένος! Ο Ισπανός τεχνικός καλωσόρισε όσους ήρθαν τώρα στην ομάδα, μίλησε σε όλους για τη νέα σεζόν που ουσιαστικά αρχίζει ήδη για την ΑΕΚ και στη συνέχεια έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση για το 2017-18.

Παρόντες ήταν συνολικά 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ανέστης, Μπάρκας, Τσιντώτας, Παπαδόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης, Μεληκιώτης. Παρών στο προπονητήριο ήταν και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Απουσίασαν οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Βράνιες, Γαλανόπουλος που θα πάνε απευθείας στην Πολωνία το ερχόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου και ο Ούγκο Αλμέιδα που θα ταξιδεύσει απευθείας από την Πορτογαλία στην Πολωνία την Κυριακή 2 Ιουλίου ενώ ο Ντίντακ Βιλά ήταν αδικαιολογήτως απών.

Παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ήταν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 8.30 και στις 19.00. Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Πολωνία το πρωί της Πέμπτης και θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ως τις 16 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα