O Ντάνι Πιτσίν στον Αστέρα Τρίπολης (vid)

O Ντάνι Πιτσίν στον Αστέρα Τρίπολης (vid)

bet365

Ακόμα μία μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού εξτρέμ.

Ηταν γνωστό. Εδώ και αρκετές μέρες ο Αστέρας Τρίπολης διαπραγματευόταν την μεταγραφή του. Εν τέλει τον έκανε δικό του. Ο λόγος για τον Ντάνι Πίτσιν ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας.

Ο 25χρονος Ισπανός εξτρέμ υπέγραψε έως το 2020 (τριετές συμβόλαιο) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1992 στην Μαδρίτη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην San Sebastian, αγωνίζεται ως εξτρέμ και επέλεξε το νούμερο "94" για τη φανέλα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω στην ομάδα. Πάνω απ' όλα είναι μια ευκαιρία να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Έρχομαι με όρεξη για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω όσα ζητάει ο προπονητής μας.
Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Παίζω ακόμη και ως δεύτερος επιθετικός. Έπαιζα στη Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας. Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για να κάνουμε σπουδαία πράγματα.
Η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου όπλο. Από μικρός είχα ως μεγάλο προσόν την ταχύτητα και τον έλεγχο του παιχνιδιού με την μπάλα στα πόδια. Αυτές είναι οι μεγάλες μου αρετές.
Επέλεξα τον ΑΣΤΕΡΑ γιατί ενδιαφέρθηκε για μένα και παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Είναι μια ευκαιρία για μένα να παίξω σε πρώτη κατηγορία. Γι' αυτό επέλεξα την Τρίπολη και θα αποδείξω τι παίκτης είμαι. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες."

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2010-2013 Rayo Vallecano B ---> 83 (14)
2013-2014 Arroyo ---> 15 (2)
2014-2015 Alcorcon B ---> 37 (12)'
2015-2016 San Sebastian ---> 66 (19)»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα