Για το «μπαμ» με Ομπερτάν ο Πανιώνιος

Γιώργος Ντυμένος
Για το «μπαμ» με Ομπερτάν ο Πανιώνιος

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι στην «κυανέρυθρη» λίστα και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, η περίπτωσή του «παίζει»
Μία δύσκολη περίπτωση φαίνεται πως «παλεύουν» στον Πανιώνιο, η οποία όμως αν τελικά ευοδωθεί, θα συγκαταλέγεται στα «μπαμ» του καλοκαιριού. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Γαλλία, οι «κυανέρυθροι» έχουν «τσεκάρει» την περίπτωση του Γκαμπριέλ Αντουάν Ομπερτάν και ενδέχεται να προχωρήσει, καθώς ο 29χρονος ακραίος δεν θα συνεχίσει στην Γουίγκαν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Ανδρωμένος» ποδοσφαιρικά στην Μπορντό αλλά ουσιαστικά «Αγγλος», ο Γάλλος βρέθηκε το 2009 στο νησί για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14/0), συνέχισε στη Νιούκαστλ (58/2), ενώ πριν πάει στην Γουίγκαν έπαιξε για μερικούς μήνες στην Ανζέ (8/2).
Το όνομα του Γάλλου μεσοεπιθετικού έχει πέσει στην πλατεία, ενώ ο παράγοντας δυσκολία για τον Πανιώνιο μεγαλώνει από το ότι φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» ομάδων από την Τουρκία και την Γερμανία. Η υπόθεσή του δεν έχει «καεί» και οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το «μπαμ». Για όσο διάστημα δεν κλείνει πουθενά, μπορούν και να ελπίζουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα