Από τον Μίτσελ στον Χάσι!

Από τον Μίτσελ στον Χάσι!

Δημήτρης Τομαράς
Από τον Μίτσελ στον Χάσι!

bet365

Εμφανείς οι διαφορές της προετοιμασίας του Χάσι στο Ζέεφελντ σε σχέση με το παρελθόν όπως για παράδειγμα τις τρεις προπονήσεις ημερησίως στην Αυστρία με Μίτσελ το 2014. Το Gazzetta.gr αναλύει.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πορτογαλία – Χιλή αν ο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ (21+).

Εν έτει 2014 ο Μίτσελ με βοηθό τον Βίκτορ τότε έκανε τρεις προπονήσεις την ημέρα με βαρύ πρόγραμμα με τρία μέρη χωρισμένα. Πολύ τρέξιμο στο γήπεδο του γκολφ στο Ζέεφελντ, χωριστά μετά βάρη και ασκησιολόγιο χωρίς μπάλα και απογευματινή προπόνηση με μπάλα, διπλό και ασκήσεις τακτικής. Με αρκετές φωνές και υψηλό επίπεδο απαιτήσεων και αξιώσεων και με... ποινές όταν δεν γινόταν σωστά μία άσκηση.

Ο Χάσι το 2017 φέρνει την δική του μεθοδολογία, πυου είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη πλέον στην Ευρώπη. Μέθοδο από τότε που προετοίμαζε την Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Από την συγκεκριμένη σχολή. Κατευθείαν με μπάλα και διπλές προπονήσεις όπου η φυσική κατάσταση, τα βάρη και οι άλλες ασκήσεις είναι μέρος του προγράμματος με μπάλα. Ο Μπέσνικ Χάσι θεωρεί πως η βελτίωση της φυσικής κατάστασης έρχεται μέσα από τις ασκήσεις με την μπάλα και την τακτική. Συνδυασμός λοιπόν με τρέξιμο και μπάλα αλλά και ασκήσεις με βάρη και σχετικό πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο δούλεψε από την πρώτη ημέρα στις 11 της προετοιμασίας στην Αυστρία ο Χάσι. Φυσικά και ο Χάσι είναι ιδιαίτερα αυστηρός, αξιώνει πειθαρχία και σκληρή δουλειά και έχει και εκείνος... ποινές εάν δεν γίνονται σωστά οι ασκήσεις.
ΤΟ ΚΑΤΑ ΧΑΣΙ... ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ
Ο Κοσοβάρος τεχνικός ως προς τα... θέλω του από τους παίκτες του έχει συγκεκριμένα κριτήρια. Τους δικούς του... Νόμους.
1) Σωστό build up, χτίσιμο της ανάπτυξης από τον κίπερ σε άμυνα και από εκεί μπροστά με καλές μεταβιβάσεις και κάτω την μπάλα.
2) Τέλος σε... καμινάδες και βεβιασμένες μπαλιές στο πουθενά.
3) Όχι παραπανίσιες ενέργειες και ντρίμπλες που μπορεί να στοιχίσουν την κατοχή και να βγάλουν επίθεση για τον αντίπαλο.
4) Αρκετά κοντά οι γραμμές και όταν αμύνεται η ομάδα και όταν επιτίθεται για να μην υπάρχουν κενά.
5) Μεγάλη και έντονη πίεση ψηλά στον αντίπαλο. Είτε θα αποφέρει κλέψιμο, είτε δεν θα επιτρέψει εύκολα στην άλλη ομάδα να αναπτυχθεί σωστά προς την άμυνα του Ολυμπιακού και να κάνει το λάθος.
6) Μεγάλη σημασία στην πρώτη πάσα είτε από κίπερ είτε από στόπερ. Εάν δεν μπορούν να την δώσουν σωστά να μην ρισκάρουν και ας την διώξουν μακριά.
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε και κάτι άλλο που δεν το έχουμε δει σχεδόν ποτέ σε προετοιμασία. Τουλάχιστον όχι τα τελευταία χρόνια. Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Λουντογκόρετς κράτησε την ίδια ενδεκάδα και στο ξεκίνημα του β' μέρους. Οι περισσότεροι τεχνικοί προχωρούσαν σε αλλαγές με την σέντρα. Ο Κοσοβάρος προπονητής δεν το έπραξε. Προφανώς και δεν τίθεται ζήτημα εάν μιλάμε για έναν κανονικό προπονητή, διότι είναι. Το θέμα είναι εάν το πλάνο του και στο Βέλγιο του βγει όπως θέλει και κρατήσει... φρέσκια και στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας την ομάδα του Ολυμπιακού για τα πρώτα ευρωπαϊκά προκριματικά στο Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα