419.000 επιδικάστηκαν στον Εσιέν

419.000 επιδικάστηκαν στον Εσιέν

Gazzetta team
419.000 επιδικάστηκαν στον Εσιέν

bet365

Η ΕΠΟ επιδίκασε στον Μάικλ Εσιέν το ποσό των 418.975, προκαλώντας νέο οικονομικό πλήγμα στον Παναθηναϊκό. Το παρασκήνιο της απόφασης.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Νέο οικονομικό χτύπημα δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τις προσφυγές του Μάρκους Μπεργκ και του Νίκλας Χουλτ, έστω και αν αυτές είναι χωρίς αντίκρυσμα όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι».

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επιδίκασε στον Μάικλ Εσιέν το ποσό των 418.975...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...
Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Γκανέζος είχε καταθέσει προσφυγή για 651.000, όμως το ποσό που του επιδικάστηκε ήταν μικρότερο, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι ισχυρισμοί των «πράσινων» αποδείχθηκαν βάσιμοι. Παράλληλα, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βγει η οριστική απόφαση, το «τριφύλλι» κατέβαλλε κάποιες δόσεις, κάτι που σημαίνει οτι το ποσό που χρωστάει αυτή τη στιγμή είναι μικρότερο από τις 418.975.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα