Προσφυγή ο Χουλτ, «άκυρη» λέει ο Παναθηναϊκός

Προσφυγή ο Χουλτ, «άκυρη» λέει ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Προσφυγή ο Χουλτ, «άκυρη» λέει ο Παναθηναϊκός

bet365

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ, ωστόσο αυτή είναι άκυρη, σύμφωνα με τους «πράσινους», μετά τις τελευταίες πληρωμές.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μετά τον Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκλας Χουλτ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού. Ωστόσο και αυτή, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, έχει την ίδια τύχη...

Τι σημαίνει αυτό; Οτι η κίνησή του αυτή αφορούσε την δόση του συμβολαίου που ήταν προγραμματισμένη να καταβληθεί τον Φεβρουάριο, όμως πλέον είναι άκυρη.

Και αυτό γιατί την Παρασκευή, άπαντες στο «τριφύλλι» ξοφλήθηκαν για το συγκεκριμένο διάστημα, απλά τα εμβάσματα των ξένων παικτών έχουν καθυστερήσει να εμφανιστούν στους λογαριασμούς τους. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και σήμερα.

Αυτή η προσφυγή πάντως επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr από τις 21 Ιουνίου, το οποίο ανέφερε πως «είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο μάνατζερ του Χουλτ, Νταλίν, προτείνει τον παίκτη του ως ελεύθερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα