Πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά

Νίκος Αθανασίου
Πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά

bet365

Το gazzetta.gr εξηγεί για η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες απ΄ότι στο παρελθόν.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ισπανία U21 – Ιταλία U21 (21+).

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου βρίσκεται στην αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και κατά γενική ομολογία η καλύτερη δυνατή λύση ακούει στο όνομα του Νίκου Νταμπίζα. Ενός ανθρώπου που έβαλε «σφραγίδα» στην πρώτη του θητεία στο «τριφύλλι» την σεζόν 2013-2014, στην πιο επιτυχημένη χρονιά απ' όλες τις απόψεις του Γιάννη Αλαφούζου(προσωπική του επιλογή και κόντρα σε όλους ήταν ο παλαίμαχος άσος) στην ηγεσία του συλλόγου.

Ο «Ντάμπι» έχει όλο το πακέτο που ψάχνει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός. Και εμπειρία, και ατζέντα και άριστος γνώστης του «πράσινου» οργανισμού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση πως ο Νταμπίζας του 2017 σε σύγκριση με εκείνον του 2014, διαθέτει και ακόμη ένα σημαντικό εφόδιο που ανάλογο του δεν συναντάς πουθενά στην Ελλάδα και το συναντάς με δυσκολία στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος του master της ΟΥΕΦΑ πάνω στο football management, ξεκάθαρο δείγμα πως μέσα στην τριετία όχι μόνο δεν έμεινε στάσιμος αλλά «γέμισε» από εμπειρίες. Πρακτικές(στην Ομόνοια) και θεωρητικές μέσω των σπουδών του πάνω στο αντικείμενο.

Ο χρόνος, λένε, πως είναι ο καλύτερος γιατρός στο να κλείσει μια «πληγή» και για πρώτη φορά οι πιθανότητες επιστροφής του Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Προσοχή! Δεν λέμε ότι είναι πολλές, ούτε ότι βρίσκεται κοντά ή μακριά. Από την στιγμή που δεν έχουν καθίσει στο ίδιο τραπέζι, οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν ρίσκο. Λέμε, όμως, πως οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κάνουν πιο προσιτή την επανένωση των δύο πλευρών.

Ο «πάγος» έχει σπάσει, αμφότερες οι δύο πλευρές θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά κάτω από ένα ξεκάθαρο πλαίσιο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα