Προς την έξοδο κι ο Μαλεζάς

Προς την έξοδο κι ο Μαλεζάς

Θοδωρής Βασίλης
Προς την έξοδο κι ο Μαλεζάς

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως να προστεθεί στη λίστα των ποδοσφαιριστών, που θα αποχωρήσουν.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ισπανία U21 – Ιταλία U21, αν ο Ντενίς Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Στον ΠΑΟΚ, προφανώς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στη θέση των στόπερ με τους τρεις (Βαρέλα, Κρέσπο, Πούγγουρα) που υπάρχουν στην ομάδα συν το κεντρικό αμυντικό, που θα αποκτηθεί εντός της μεταγραφικής περιόδου από το εξωτερικό, γι’ αυτό και πλέον υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις με τον έμπειρο Έλληνα αμυντικό αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Πριν από τέσσερις μήνες, την 1η Μαρτίου του 2017, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση – επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλεζά. «Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε, διάρκειας 1+1 έτους», ανέφερε η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων», για έναν ποδοσφαιριστή που πήγε στον ΠΑΟΚ το 2003 από τους Πόντιους Κατερίνης, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 αρχικά για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Τούμπα.

Φέτος μέτρησε 38 συμμετοχές και ψηφίσθηκε από τον κόσμο στην καλύτερη 23άδα της Super League για τη σεζόν 2016-17 μαζί με τους Λέο Μάτος και Μάριν Λέοβατς.

Για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης (μεταξύ αυτών και μια δελεαστική πρόταση της Ανζί που για άλλους λόγους προς το παρόν δε τη συζητάει), αλλά και από τις ΗΠΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα